ROYAL NEPAL INDIAN TANDOORI AND CURRY

ROYAL NEPAL INDIAN TANDOORI AND CURRY lekker eten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 134 beoordelingen
6 dec 2018 om 22:13 Eten was lekker maar wat weinig brood erbij
4 dec 2018 om 21:45 Prima ervaring, lekker eten en mooi op tijd. Goede kruidige vegetarische gerechten, erg fijn.
2 dec 2018 om 21:21 Bezorger had geen wisselgeld, terwijl ik dat bij de bestelling had aangegeven. Bezorger was in iedere geval blij met de fooi. Eten was goed, maar duurde veels te lang en geen wisselgeld dus.
2 dec 2018 om 20:16 Super lekker eten! Voldoende en nog heel heet toen het kwam.
29 nov 2018 om 0:37 Lekker, Prima bezorging.
26 nov 2018 om 2:54 Excellent delivery!!! Best indian food I have ever tasted..Highly recommended !!! Would definately use it again.
24 nov 2018 om 22:03 Bestelling gedaan om 18:25, eten werd bezorgd om 21:20 - 3 uur later (2x zo lang als ik kan selecteren!). Het eten was koud en niet compleet (de rijst miste) maar opzich reddelijk. Geen beste ervaring helaas.
24 nov 2018 om 20:17 Bestelde eten is niet bezorgd. Meerdere keren over gebeld, maar bezorging bleef uit.
24 nov 2018 om 20:15 Ik kreeg de verkeerde bestelling thuisbezorgd. Gebeld en de correcte bestelling zou een kwartier later bezorgd worden. Deze kwam pas anderhalf uur later. In totaal heb ik 2.5 uur gewacht op mn bestelling.
21 nov 2018 om 8:44 lekker, lekker
17 nov 2018 om 21:48 Lekker eten, prima bezorging. Wel vrij prijzig en niet al te grote porties
16 nov 2018 om 10:37 Bezorging precies op de gewenste tijd. Het eten was weer heerlijk en goed op temperatuur